BIO dišavna vrečka s cvetovi prave sivke

3,90 z DDV

 

✔ Ročna pridelava

✔ Iz cvetov prave sivke Lavandula angustifolia

✔ Ekološki certifikat

Ni na zalogi

BIO dišavne vrečke sivka so ročno izdelane v Gozdni šivalnici, narejene iz 100% bombaža in polnjene z ročno obranimi BIO cvetovi prave sivke Lavandula angustifolia.

Simpatične sivkine, dišavne vrečke bodo polepšale prav vsak kotiček vašega doma, ga prijetno odišavile in v svoji bližini odganjale molje. Vrečke so zavezane z okrasnim trakom, dodatna bombažna čipka pa doda k izgledu piko na i. Za popoln učinek presenečanja, vam barvo ali motiv dišavne vrečke sivka izberemo sami.

UPORABA:

Dišavne vrečke največkrat uporabimo za odišavljanje prostorov – odlično se obnesejo v omari in predalnikih, kjer bodo odganjale molje in tudi preostali mrčes. Sproščujoč vonj vrečke bo pomagal pri boljšem spancu, vrečko si le prislonimo k vzglavniku. Odlične so za pomiritev, kot protistresno terapijo vrečko večkrat stisnite in uživajte ob sproščenem intenzivnejšem vonju prave sivke.

Če se vam zdi, da so vrečke čez čas izgubile vonj, jih le pomečkajte in ponovno bodo zadišale.

Dimenzija: 14 cm višna x 8 cm širina

Teža: 25 g

DEKLARACIJE:

Teža 0,025 kg

Glede na način dostave, ki ga izberete na blagajni, vas bomo, ko bo naročilo pripravljeno, o poteku izbrane dostave tudi obvestili. Naročene izdelke vam v nadaljevanju pošljemo po pošti, dostavimo na dogovorjena prevzemna mesta, lahko pa jih osebno prevzamete tudi na naši kmetiji oziroma na tržnicah.

DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE možna do skupne teže do 10 kg naročenih izdelkov.

KAKO IN KDAJ POTEKA DOSTAVA NA PREVZEMNA MESTA?

Izdelke vam (po predhodnem dogovoru) ob dogovorjenem času dostavimo na dogovorjeno prevzemno mesto, kjer jih osebno prevzamete. Dostavo izdelkov opravljamo le na določene lokacije:

  • prevzemna mesta v okolici Savinjske doline: relacija Orla vas-Braslovče-Šmartno ob Paki-Letuš-Mozirje;
  • prevzemna mesta v okolici Velenja, dostava možna 1 x tedensko;
  • prevzemna mesta v okolici Ljubljane: relacija Dob-Domžale-center Ljubljane, dostava možna 1 x tedensko.

Prevzemna mesta izdelkov so po večini večja parkirišča ob cestah in trgovinah, le izjemoma pa opravimo dostavo izdelkov tudi na dom. Za naročila izven naštetih lokacij je možen tudi osebni prevzem na kmetiji Kugovnik, na mestnih tržnicah v Celju in Velenju.

KJE IN KDAJ POTEKA OSEBNI PREVZEM?

Izdelke lahko (po predhodnem dogovoru) prevzamete tudi na naši kmetiji ali tržnicah:

  1. na kmetiji Kugovnik, Podgorje pri Letušu 21, 3327 Šmartno ob Paki, ob naročilu izdelkov vam sporočimo možne termine obiska, lahko pa nas pokličite na tel. 041 685 013
  2. na mestni tržnici Celje (po predhodnem dogovoru ob sobotah med 9:00 in 12:00)

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Scroll to Top