Bio sok jabolko-korenje

4,00 z DDV

 

✔ Sok iz lastnih ekoloških surovin

✔ 100% sadno-zelenjavni delež (jabolka Topaz in rdeče korenje)

✔ Nefiltriran

✔ Brez dodanega sladkorja in konzervansov

✔ Ekološki certifikat

Količina: 1 L

Razpoložljivost: 6 na zalogi

Bio sok jabolko-korenje je naravni, pasteriziran motni sok narejen izključno iz ekološko pridelanih jabolk Topaz in rdečega korenja. Sok je polnjen brez konzervansov, barvil in predvsem brez dodanega sladkorja. Ker soka ne filtriramo, je v steklenici ujeta celotna biološka polnovrednost jabolk in rdečega korenja. Sladki okus korenja dopolnjuje prijetna jabolčna kislina, ki ohranja tudi intenzivno oranžno barvo soka.

Z BIO SOKOM JABOLKO-KORENJE si lahko brez slabe vesti privoščite pravo bombo vitaminov sadja in zelenjave ter razvajajte svoje brbončice!

Pred uporabo je potrebno steklenico pretresti, po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v petih dneh. Sok vsebuje usedline.

Deklaracije:

Teža 1,40 kg

Glede na način dostave, ki ga izberete na blagajni, vas bomo, ko bo naročilo pripravljeno, o poteku izbrane dostave tudi obvestili. Naročene izdelke vam v nadaljevanju pošljemo po pošti, dostavimo na dogovorjena prevzemna mesta, lahko pa jih osebno prevzamete tudi na naši kmetiji oziroma na tržnicah.

DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE možna do skupne teže do 10 kg naročenih izdelkov.

KAKO IN KDAJ POTEKA DOSTAVA NA PREVZEMNA MESTA?

Izdelke vam (po predhodnem dogovoru) ob dogovorjenem času dostavimo na dogovorjeno prevzemno mesto, kjer jih osebno prevzamete. Dostavo izdelkov opravljamo le na določene lokacije:

  • prevzemna mesta v okolici Savinjske doline: relacija Orla vas-Braslovče-Šmartno ob Paki-Letuš-Mozirje;
  • prevzemna mesta v okolici Velenja, dostava možna 1 x tedensko;
  • prevzemna mesta v okolici Ljubljane: relacija Dob-Domžale-center Ljubljane, dostava možna 1 x tedensko.

Prevzemna mesta izdelkov so po večini večja parkirišča ob cestah in trgovinah, le izjemoma pa opravimo dostavo izdelkov tudi na dom. Za naročila izven naštetih lokacij je možen tudi osebni prevzem na kmetiji Kugovnik, na mestnih tržnicah v Celju in Velenju.

KJE IN KDAJ POTEKA OSEBNI PREVZEM?

Izdelke lahko (po predhodnem dogovoru) prevzamete tudi na naši kmetiji ali tržnicah:

  1. na kmetiji Kugovnik, Podgorje pri Letušu 21, 3327 Šmartno ob Paki, ob naročilu izdelkov vam sporočimo možne termine obiska, lahko pa nas pokličite na tel. 041 685 013
  2. na mestni tržnici Celje (po predhodnem dogovoru ob sobotah med 9:00 in 12:00)

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Bio sok jabolko-korenje
4,00 z DDV

Razpoložljivost: 6 na zalogi

Scroll to Top