Bio sok jabolko-rdeča pesa

4,00 z DDV

 

✔ Sok iz lastnih ekoloških surovin

✔ 100% sadno-zelenjavni delež (jabolka Topaz in rdeča pesa)

✔ Nefiltriran

✔ Brez dodanega sladkorja in konzervansov

✔ Ekološki certifikat

Količina: 1 L

Ni na zalogi

Bio sok jabolko-rdeča pesa je naravni, pasteriziran motni sok narejen izključno iz ekološko pridelanih jabolk Topaz in gomoljev rdeče pese. Sok je polnjen brez konzervansov, barvil in predvsem brez dodanega sladkorja. Ker soka ne filtriramo, je v steklenici ujeta celotna biološka polnovrednost jabolk in rdeče pese. Tako dosežemo bogat in poln okus, kjer se sladkoba in svežina jabolk Topaz harmonično dopolnjuje z rahlim zemeljskim pridihom rdeče pese.

Z BIO SOKOM JABOLKO-RDEČA PESA si lahko brez slabe vesti privoščite pravo bombo vitaminov sadja in zelenjave ter presenetite svoje brbončice!

Pred uporabo je potrebno steklenico pretresti, po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v petih dneh. Sok vsebuje usedline.

Deklaracije:

 

Teža 1,40 kg

Glede na način dostave, ki ga izberete na blagajni, vas bomo, ko bo naročilo pripravljeno, o poteku izbrane dostave tudi obvestili. Naročene izdelke vam v nadaljevanju pošljemo po pošti, dostavimo na dogovorjena prevzemna mesta, lahko pa jih osebno prevzamete tudi na naši kmetiji oziroma na tržnicah.

DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE možna do skupne teže do 10 kg naročenih izdelkov.

KAKO IN KDAJ POTEKA DOSTAVA NA PREVZEMNA MESTA?

Izdelke vam (po predhodnem dogovoru) ob dogovorjenem času dostavimo na dogovorjeno prevzemno mesto, kjer jih osebno prevzamete. Dostavo izdelkov opravljamo le na določene lokacije:

  • prevzemna mesta v okolici Savinjske doline: relacija Orla vas-Braslovče-Šmartno ob Paki-Letuš-Mozirje;
  • prevzemna mesta v okolici Velenja, dostava možna 1 x tedensko;
  • prevzemna mesta v okolici Ljubljane: relacija Dob-Domžale-center Ljubljane, dostava možna 1 x tedensko.

Prevzemna mesta izdelkov so po večini večja parkirišča ob cestah in trgovinah, le izjemoma pa opravimo dostavo izdelkov tudi na dom. Za naročila izven naštetih lokacij je možen tudi osebni prevzem na kmetiji Kugovnik, na mestnih tržnicah v Celju in Velenju.

KJE IN KDAJ POTEKA OSEBNI PREVZEM?

Izdelke lahko (po predhodnem dogovoru) prevzamete tudi na naši kmetiji ali tržnicah:

  1. na kmetiji Kugovnik, Podgorje pri Letušu 21, 3327 Šmartno ob Paki, ob naročilu izdelkov vam sporočimo možne termine obiska, lahko pa nas pokličite na tel. 041 685 013
  2. na mestni tržnici Celje (po predhodnem dogovoru ob sobotah med 9:00 in 12:00)

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Scroll to Top