Akcija!

Eko jabolčni čips Topaz

2,50

Najnižja cena v 30 dneh: 3,00

 

✔ Zdrav in hrustljav prigrizek

✔ Narejen z ljubeznijo iz domačih, ekoloških jabolk Topaz

✔ Brez sladkorja in umetnih dodatkov

✔ Ekološki certifikat

Količina: 100 g

Ni na zalogi

Ekološki  jabolčni čips pridelujemo iz naših najslajših ekoloških jabolk Topaz.  Ker se jabolka, narezana na rezine, sušijo v sušilnici pri nizkih temperaturah, lahko takšen jabolčni čips ohrani svojo značilno sladko-kiselkasto aromo. Namreč prav ta naravna in nežna jabolčna kislina daje posušenim rezinam jabolčnega čipsa poseben pečat, zaradi katerega boste z veseljem in brez slabe vesti posegli še po naslednji jabolčni rezini.

Ekološki jabolčni čips Topaz je prav zaradi svoje hrustljavosti in naravne sladkobe posebej priljubljen pri mlajših, vendar se mu ne morejo upreti niti starejši.

Deklaracije:

Teža 0,105 kg

Glede na način dostave, ki ga izberete na blagajni, vas bomo, ko bo naročilo pripravljeno, o poteku izbrane dostave tudi obvestili. Naročene izdelke vam v nadaljevanju pošljemo po pošti, dostavimo na dogovorjena prevzemna mesta, lahko pa jih osebno prevzamete tudi na naši kmetiji oziroma na tržnicah.

DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE možna do skupne teže do 10 kg naročenih izdelkov.

KAKO IN KDAJ POTEKA DOSTAVA NA PREVZEMNA MESTA?

Izdelke vam (po predhodnem dogovoru) ob dogovorjenem času dostavimo na dogovorjeno prevzemno mesto, kjer jih osebno prevzamete. Dostavo izdelkov opravljamo le na določene lokacije:

  • prevzemna mesta v okolici Savinjske doline: relacija Orla vas-Braslovče-Šmartno ob Paki-Letuš-Mozirje;
  • prevzemna mesta v okolici Velenja, dostava možna 1 x tedensko;
  • prevzemna mesta v okolici Ljubljane: relacija Dob-Domžale-center Ljubljane, dostava možna 1 x tedensko.

Prevzemna mesta izdelkov so po večini večja parkirišča ob cestah in trgovinah, le izjemoma pa opravimo dostavo izdelkov tudi na dom. Za naročila izven naštetih lokacij je možen tudi osebni prevzem na kmetiji Kugovnik, na mestnih tržnicah v Celju in Velenju.

KJE IN KDAJ POTEKA OSEBNI PREVZEM?

Izdelke lahko (po predhodnem dogovoru) prevzamete tudi na naši kmetiji ali tržnicah:

  1. na kmetiji Kugovnik, Podgorje pri Letušu 21, 3327 Šmartno ob Paki, ob naročilu izdelkov vam sporočimo možne termine obiska, lahko pa nas pokličite na tel. 041 685 013
  2. na mestni tržnici Celje (po predhodnem dogovoru ob sobotah med 9:00 in 12:00)

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Scroll to Top