Eko jabolčni krhlji Topaz

2,20 z DDV

 

✔ Zdrav in sladek prigrizek

✔ Narejen z ljubeznijo iz domačih, ekoloških jabolk Topaz

✔ Brez sladkorja in umetnih dodatkov

✔ Ekološki certifikat

Količina: 200 g

Ni na zalogi

Ekološki jabolčne krhlje pridelujemo iz naših najbolj rdečih in sladkih ekoloških jabolk Topaz. Jabolka ročno narežemo na kolobarje, ki jih posušimo v domači sušilnici pri nizkih temperaturah tako, da ohranijo svojo značilno aromo. Namreč prav naravna jabolčna kislina daje posušenim jabolčnim krhljem polno dimenzijo okusa sadeža, zaradi katerega boste imeli občutek kot, da ste ugriznili v jabolko samo.

Ekološki jabolčni krhlji Topaz so odličen naraven in sladek prigrizek, prav tako pa so uporabni tudi v kuhinji. Iz njih lahko spečete odličen sadni kruh, skuhate okusen jabolčni kompot ali pa jih dodate sadnim čajem. Z eko jabolčnimi krhlji Topaz lahko pustite svoji domišljiji prosto pot.

Navodila za uporabo: Ker želimo, da v vaši kuhinji jabolčni krhlji zdržijo res dolgo časa, jih zato dobro posušimo. Če želite iz dobro posušenih jabolčnih rezin krhljev pridobiti mehkejše, vrečko s krhlji odprte, čeznje poveznite vlažno krpo in počakajte, da se omehčajo.

Deklaracije:

Teža 0,205 kg

Glede na način dostave, ki ga izberete na blagajni, vas bomo, ko bo naročilo pripravljeno, o poteku izbrane dostave tudi obvestili. Naročene izdelke vam v nadaljevanju pošljemo po pošti, dostavimo na dogovorjena prevzemna mesta, lahko pa jih osebno prevzamete tudi na naši kmetiji oziroma na tržnicah.

DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE možna do skupne teže do 10 kg naročenih izdelkov.

KAKO IN KDAJ POTEKA DOSTAVA NA PREVZEMNA MESTA?

Izdelke vam (po predhodnem dogovoru) ob dogovorjenem času dostavimo na dogovorjeno prevzemno mesto, kjer jih osebno prevzamete. Dostavo izdelkov opravljamo le na določene lokacije:

  • prevzemna mesta v okolici Savinjske doline: relacija Orla vas-Braslovče-Šmartno ob Paki-Letuš-Mozirje;
  • prevzemna mesta v okolici Velenja, dostava možna 1 x tedensko;
  • prevzemna mesta v okolici Ljubljane: relacija Dob-Domžale-center Ljubljane, dostava možna 1 x tedensko.

Prevzemna mesta izdelkov so po večini večja parkirišča ob cestah in trgovinah, le izjemoma pa opravimo dostavo izdelkov tudi na dom. Za naročila izven naštetih lokacij je možen tudi osebni prevzem na kmetiji Kugovnik, na mestnih tržnicah v Celju in Velenju.

KJE IN KDAJ POTEKA OSEBNI PREVZEM?

Izdelke lahko (po predhodnem dogovoru) prevzamete tudi na naši kmetiji ali tržnicah:

  1. na kmetiji Kugovnik, Podgorje pri Letušu 21, 3327 Šmartno ob Paki, ob naročilu izdelkov vam sporočimo možne termine obiska, lahko pa nas pokličite na tel. 041 685 013
  2. na mestni tržnici Celje (po predhodnem dogovoru ob sobotah med 9:00 in 12:00)

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Scroll to Top