Eko rdeče korenje

2,70 z DDV

 

✔ Domače, 100 % ekološko korenje

✔ Ekološki certifikat

✔ Poln okus

Količina: 1 kg

Ni na zalogi

Kategorija:

Pridelava eko korenja poteka na naši rdeči kraški zemlji, kjer stalno skrbimo za njeno rodovitnost in mikrobiološko živost brez dodatka mineralnih gnojil. K njegovi kvaliteti prispeva tudi redno spremljanje posevka in pravočasno večkratno okopavanje. Tako pridelano korenje daje intenzivno oranžno barvo, sladek okus, prav tako pa je zdrav in naraven vir karotenov in drugih antioksidantov, brez vezanega paketa z novodobno kemijo.

Polnost okusa rdečega korenja dobite tudi v našem Bio soku jabolko-korenje.

Deklaracije:

Glede na način dostave, ki ga izberete na blagajni, vas bomo, ko bo naročilo pripravljeno, o poteku izbrane dostave tudi obvestili. Naročene izdelke vam v nadaljevanju dostavimo na dogovorjena prevzemna mesta, lahko pa jih osebno prevzamete tudi na naši kmetiji oziroma na tržnicah.

KAKO IN KDAJ POTEKA DOSTAVA NA PREVZEMNA MESTA?

Izdelke vam (po predhodnem dogovoru) ob dogovorjenem času dostavimo na dogovorjeno prevzemno mesto, kjer jih osebno prevzamete. Dostavo izdelkov opravljamo le na določene lokacije:

  • prevzemna mesta v okolici Savinjske doline: relacija Orla vas-Braslovče-Šmartno ob Paki-Letuš-Mozirje;
  • prevzemna mesta v okolici Velenja, dostava možna 1 x tedensko;
  • prevzemna mesta v okolici Ljubljane: relacija Dob-Domžale-center Ljubljane, dostava možna 1 x tedensko.

Prevzemna mesta izdelkov so po večini večja parkirišča ob cestah in trgovinah, le izjemoma pa opravimo dostavo izdelkov tudi na dom. Za naročila izven naštetih lokacij je možen tudi osebni prevzem na kmetiji Kugovnik, na mestnih tržnicah v Celju in Velenju.

KJE IN KDAJ POTEKA OSEBNI PREVZEM?

Izdelke lahko (po predhodnem dogovoru) prevzamete tudi na naši kmetiji ali tržnicah:

  1. na kmetiji Kugovnik, Podgorje pri Letušu 21, 3327 Šmartno ob Paki, ob naročilu izdelkov vam sporočimo možne termine obiska, lahko pa nas pokličite na tel. 041 685 013

KAJ PA DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE? Za EKO RDEČE KORENJE dostava po pošti ni mogoča.

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Scroll to Top